Thursday, 1 August 2013

VIDEO: LELAKI CURI SELUAR DALAM WANITA!

-PELIK BETUL PENYAKIT MANUSIA ZAMAN KINI YA, SAMPAI SELUAR DALAM WANITA PUN NAK DICURI! VIDEO PENCURI SELUAR DALAM WANITA DI KAWASAN SRI PETALING NI SADISTIK BETUL! NAK BUAT DENGAN SELUAR DALAM TU? JUAL? PAKAI? HIDU? SAIKO BETUL! KEKEKE!!!-

Ramai di antara kita pasti pernah mendengar dan wanita mungkin pernah menjadi mangsa apabila seluar dalam yang dibasuh di letak di jemuran hilang dicuri.

Hal begini biasanya terjadi di rumah-rumah wanita bujang, namun yang sudah berkahwin pun tidak terlepas kerana jenayah tidak mengenal sesiapa.

Pelaku hampir pasti 100 peratus lelaki yang mempunyai masalah psikologi seks.

Dalam video di bawah yang dimuat naik pihak Malaysian Crime Awareness Campaign memperlihatkan seorang lelaki dengan penuh selamba mencuri seluar dalam di kawasan Sri Petaling.

Salah sebab yang mudah untuk lelaki itu bertindak mungkin kerana pagar rumah tidak dikunci. Jadi untuk mengelakkan kejadian seperti ini, pertimbangkanlah untuk mengunci pagar rumah bila keluar.


Kepada penduduk sekitar Sri Petaling pula … apakah anda cam lelaki ini? (sumber

-UnReportedNews™®

No comments:

Post a Comment

You can comment whatever you want here but UnReportedNews™® will not be responsible if in the occasion that any legal action are to be taken on the person commenting in by other parties. :)

-UnReportedNews™®

UnReportedNews™® Hot Sizzling Malaysian Counterparts List