Friday, 6 December 2013

RANCANGAN MEMBUNUH LEBIH RAMAI PENGUATKUASA DIDEDAHKAN

-BINGAI-SEBINGAI-BINGAINYA: PENGIKUT AJARAN SESAT "TUHAN HARUN" YANG MEMUJA SESAMA MANUSIA SEBAGAI TUHAN DIPERCAYAI SEDANG MERANCANG MAHU MEMBUNUH LEBIH RAMAI PENGUATKUASA DALAM MASA YANG TERDEKAT! DEMIKIAN DIDEDAHKAN OLEH KPN! BODOH PUNYA MANUSIA PUAK NIH! KEKEKE!!!-


Pengikut ajaran sesat Tuhan Harun telah merancang untuk membunuh lebih ramai pemimpin penguatkuasa, kata Ketua Polis Negara, Tan Sri Khalid Abu Bakar.

Beliau berkata siasatan awal mendapati pengikut ajaran sesat bukan sahaja bertanggungjawab merancang dan menjalankan pembunuhan Jabatan Agama Islam Pahang (JAIP) Pengarah Penguatkuasa Ahmad Rafli Abdul Malek bulan lepas, tetapi juga sedang dalam perancangan melakukan pembunuhan lain.

“Kita bernasib baik kerana berjaya menangkap pemimpin dan beberapa pengikut kerana mereka juga merancang untuk membunuh orang lain,” katanya pada sidang akhbar di Wakaf Tapai, Kuala Terengganu, Khamis.

“Kita telah menangkap dua daripada 10 mahu pengikut ajaran sesat Tuhan Harun yang dikehendaki…masih mencari lapan lagi.”

Ditanya nama-nama yang menjadi sasaran mereka, Khalid enggan mengulas lanjut tetapi menyatakan bahawa pengikut adalah pelampau yang akan mengambil jalan keluar dengan membunuh orang-orang yang menghalang pergerakan mereka. (sumber

-UnReportedNews™®

No comments:

Post a Comment

You can comment whatever you want here but UnReportedNews™® will not be responsible if in the occasion that any legal action are to be taken on the person commenting in by other parties. :)

-UnReportedNews™®

UnReportedNews™® Hot Sizzling Malaysian Counterparts List