Wednesday, 12 June 2013

MAK LAMPIR AKAN ENGKARI ARAHAN ANWAR IBRAHIM?!

-ZURAIDAH BERPENDAPAT SEMUA AHLI PARLIMEN SEHARUSNYA HADIR ADA UPACARA  ANGKAT SUMPAH PARLIMEN! HAA! TAU TAK PE! KEKEKE!!!-

Ketua Wanita Parti Keadilan Rakyat (PKR), Zuraida Kamaruddin berkata semua Ahli Parlimen Pakatan Rakyat tidak seharusnya memboikot upacara angkat sumpah Parlimen pada 24 Jun ini.

"Pada pendapat saya, kita harus menghadiri majlis angkat sumpah kerana hanya selepas kita mengangkat sumpah sebagai Ahli Parlimen, baru kita boleh berada di dalam Dewan," katanya dilaporkan oleh mStar pada sidang media di Ibu Pejabat PKR di sini sebentar tadi.

Bagaimanapun beliau menyokong tindakan Ahli Parlimen pembangkang yang tidak menghadiri taklimat Dewan Rakyat pada Selasa.

"Semua kami dalam Pakatan Rakyat bersetuju untuk tidak menghadiri taklimat itu.

"Tetapi majlis mengangkat sumpah adalah penting kepada rakyat kerana mereka mengundi supaya kita membawa isu dan masalah mereka di Parlimen," katanya.

Naib Presiden PKR, Tian Chua sebelum ini mencadangkan bahawa semua Ahli Parlimen Pakatan memulaukan majlis itu, namun idea itu ditolak sekutu mereka daripada DAP dan PAS.

-UnReportedNews™®

No comments:

Post a Comment

You can comment whatever you want here but UnReportedNews™® will not be responsible if in the occasion that any legal action are to be taken on the person commenting in by other parties. :)

-UnReportedNews™®

UnReportedNews™® Hot Sizzling Malaysian Counterparts List