Friday, 12 July 2013

PRK KUALA BESUT: RAKYAT MASIH "TRAUMA" DENGAN SPENDA STOPA!

-SECARA UMUMNYA, IGAUAN NGERI RAKYAT KEPADA PENAYANGAN VIDEO YANG ADA KELIBAT SPENDA STOPA YANG SELEBAR LAYAR KAPAL "BERKIBAR-KIBAR" MASIH DAPAT DIRASAKAN! AKIBATNYA STOPA ALI DIKUTUK KERANA SPENDANYA DI KUALA BESUT! KEKEKE!!!-

Kehadiran Stopa Ali di hari penamaan calon bagi PRK Kuala Besut hari ini menyebabkan keadaan sedikit kecoh. 

Ini berikutan beliau menerima sindiran dan juga kata perli dari penyokong-penyokong BN disini. 

Antara laungan yang dapat didengar ialah "Stopa Spenda" dan juga "hero blue".

Ini menyebabkan penyokong-penyokong Pas yang mengiringi kumpulan Stopa Ali mula membalas kutukan tersebut sehingga menimbulkan keadaan sedikit kecoh.

Stopa Ali dalam satu kenyataan ringkas kepada penyokongnya, telah berikrar untuk membawa Pas memenangi Pilihanraya kecil ini untuk membuktikan bahawa Pas semakin disokong oleh rakyat.

Jentera Pas di Kuala Besut juga berjanji akan memastikan spenda bendera Pas berkibar di Kuala Besut selepas berakhirnya pilihanraya kecil ini nanti.

Pilihan raya kecil DUN Kuala Besut diadakan bagi menggantikan bekas ADUN Datuk A Rahman Mokhtar yang meninggal dunia akibat kanser paru-paru.

Calon PAS Azlan Yusof adalah seorang ahli perniagaan manakala calon BN Tengku Zaihan Che Ku Abd Rahman pula merupakan seorang jurutera muda yang dikatakan bakal mewakili suara anak muda Terengganu. (sumber)

PS:  Baguslah, kehadiran individu-individu seperti Stopa & Husam ke Besut akan menipiskan lagi peluang untuk PAS menang dalam PRK tersebut! Kekeke!!!

-UnReportedNews™®

No comments:

Post a Comment

You can comment whatever you want here but UnReportedNews™® will not be responsible if in the occasion that any legal action are to be taken on the person commenting in by other parties. :)

-UnReportedNews™®

UnReportedNews™® Hot Sizzling Malaysian Counterparts List