Friday, 8 March 2013

DAKWAAN SUARAM BIAYAI PENGGANAS ADALAH PENGKHIANATAN PADA NEGARA

-KERAJAAN WAJAR MENGADAKAN SIASAT SECARA MENYELURUH SEHINGGALAH KE AKAR UMBI AKAN PENDEDAHAN TERSEBUT KERANA IANYA MENBABITKAN KESELAMATAN NEGARA DISAMPING TELAH MENGORBANKAN RAMAI NYAWA ANGGOTA KESELAMATAN KITA DI SABAH! NGO YAHUDI INI PASTI AKAN MENCUBA PELBAGAI LAGI MUSLIHAT DALAM MASA TERDEKAT INI UNTUK MEMASTIKAN PROXY PM YAHUDI MEREKA MENDUDUKI PUTRA JAYA!-

Belakanlah pengorbanan wira-wira kita ini! 
Pencerobohan kumpulan bersenjata yang mendakwa sebagai pengikut Kesultanan Sulu di Lahad Datu didakwa mendapat pembiayaan oleh Suara Rakyat Malaysia (SUARAM) sebanyak USD 2 juta.

Presiden Jaringan Cina Malaysia Ng Lam Yong yang dipetik oleh KLpos sebagai berkata, bantuan kewangan daripada Pertubuhan Bukan Kerajaan (NGO) kepada kumpulan penceroboh itu disahkan oleh rakannya dari Manila, Filipina.

"Saya terima email dari rakan saya yang berada di Manila hari ini, isi kandungan email itu memberi tahu bahawa kejadian di Lahad Datu itu dibiayai oleh sebuah NGO dari Malaysia dan telah menyalurkan USD 2 juta untuk tujuan pencerobohan itu."

"NGO yang diberitahu itu adalah SUARAM yang dahulunya saya dan rakan saya Azwanddin Hamzah pernah membongkarkan isu SUARAM yang menggunakan dana asing untuk merosakan segala-galanya di Malaysia." katanya pada Forum Pendedahan Siapa dalang Serangan Di Lahat Datu di Bukit Antarabangsa disni hari ini.

Turut hadir pada majlis tersebut Mursyidul Am Tolak Individu Bernama Anwar Ibrahim (TIBAI) Muhammad Zahid Md Arip, Pengerusi Badan Bertindak Projek Datum Jelatek (BBDJ) Salleh Samad, Ketua Umno bahagian, Datuk Ismail Kijo dan Presiden Jaringan Melayu Malaysia (JMM) Azwanddin Hamzah.

Lam yang juga bekas Pengasas Parti Keadilan Rakyat (PKR) menegaskan, Ketua Umum PKR Datuk Seri Anwar Ibrahim merupakan individu disebalik SUARAM yang banyak menggunakan dana asing bagi menjayakan matlamat beliau.

Ng Lam Yong
"Dana asing ini datangnya daripada sembilan yayasan yang dipegang oleh orang yahudi, matlamat dana ini adalah untuk menjatuhkan Malaysia dan kerajaan Barisan Nasional kerana khususnya Perdana Menteri Datuk Seri Najib Razak enggan bersetuju memberikan satu Pangkalan Tentera (di) Lumut kepada Amerika Syarikat (US)."

"US mahu menguasai rantau Asia Pasifik khususnya di Asia Tenggara kerana pangkalan tentera US ini telah pun wujud sekian lama yang bertempat di Indonesia, Singapura, Thailand dan Filipina." jelas beliau

Tambahnya, Malaysia tidak membenarkan kewujudan Pangkalan Tentera US dalam negara berikutan sekatan yang hebat bakal akan berlaku dalam keputusan yang dilakukan oleh kerajaan.

"Oleh itu mereka menggunakan dana asing untuk menjatuhkan Malaysia secara halus," ujarnya lagi.

Dalam pada itu satu upacara simbolik membakar patung bergambar Naib Presiden PKR Tian Chua diadakan selepas forum itu selesai berikutan dakwaan beliau terhadap insiden di Lahad Datu sebagai sandiwara politik UMNO.

-UnReportedNews™®


No comments:

Post a Comment

You can comment whatever you want here but UnReportedNews™® will not be responsible if in the occasion that any legal action are to be taken on the person commenting in by other parties. :)

-UnReportedNews™®

UnReportedNews™® Hot Sizzling Malaysian Counterparts List