Wednesday, 13 February 2013

ANWAR IBRAHIM "MELARIKAN DIRI" DIRI DARI UMI HAFILDA

-KERANA TAKUT "BERTEMBUNG" DENGAN UMI HAFILDA, TAPAK CERAMAH ASAL ANWAR IBRAHIM YANG HANYA BERJAUHAN LEBIHKURANG 50 METER ANTARA SATU SAMA LAIN TERPAKSA DIPINDAHKAN KE SATU TAPAK YANG LAIN YANG JAUH DI SINUNNN! TAU PUN TAKUT BANG ANU YER? KEKEKE!!!-

dekat benor tu...
Ceramah malam ini di Lokasi Padang Bola Pengkalan Pegoh bakal mengamatkan penyokong Nuar dengan penonton ataupun kehadiran yang juga hadir disini untuk mendengar Umi Hafilda dalam seri ceramahnya membongkar siapa sebenarnya Nuar?

Tentu paling kecoh bila di padang ini juga ada beberaapa ceramah yang panas sebelum ini diadakan disini termasuk Dato Hasan Ali yang berjaya menarik hampir 10 ribu kehadiran.

MACAM RUMAH SINGGAH DI KUBUR! banyaknya yang hadir! kekekeke...

Sehingga petang tadi dalam tinjuan teman ditempat ceramah malam ini diadakan dengan hanya berjarak sekitar 50 meter diantara satu sama lain. petugas BN sedang siap sibuk untuk persiapan sebaliknya kemah PAS yang betul-betul hampir diatas satu padang yang sama tidak ada sebarang petugas dengan kerja persiapan.

Hanya ada sebuah kemah usang dan satu bendera PAS yang lansung tidak ada seorang pun di kemah PAS ini.

Rupanya PAS yang menjadi cai kuat ketakutan bersama Sijubri nie Lari dan buat ditempat lain kerana takut bertembung dengan Umi Hafilda, diberitakan kerana takut dengan Umi mereka mengubah dan berpindah ketapak ceramah di depan pejabat PAS Pengkalan Pegoh kerana tidak sanggup bertentang mata dengan pembongkaran Umi terhadap Bos besar dema yang punya hobi yang pelik dan rosak moral.

Tempat ceramah ini juga adalah tempat yang panas denga isu pengikut PAS yang hadir dalam ceramah sebelum ini tumbang dan terus meninggal dunia dan diabaikan bila ceramah PAS tetap diteruskan beceramah tanpa hormat ahli sendiri yang meninggal dunia dalam program ceremah Parti sendiri.

Nampaknya jelas lah Aljub ni takut dengan Umi Hafilda yang tentunya bakal membuat basah seluar yop! Umi juga tetap memburunya dalam pelbagai pihak dan usaha demi pembongkaran yang sebenarnya tabie luar biasa si jubri ini yang sedang berangan sebagai Jenin Menteri Besar. 

Bukan kata PAS sebagai pencacai kantoi dan takut, rupannya dengan Aljub sendiri angkat kaki dan ketor dengan Umi yang menyimpan pelbagai rahsia beliau, dan Pastinya...

ALJUBRI DAN LEMBU PAS DIA, .. LU ORANG KENA HAKIKAT SEBAGAI LEMBU PAKATAN ROKET yang sekarang nie dah...

KANTOI!!! 

Sumber Sekupangdua

-UnReportedNews™®

1 comment:

  1. Elok lah buat jauh-jauh kerana di bimbangi terjadi peristiwa yang tidak di ingini. Perkara begini tidak mustahil akan berlaku. Lebih baik di elakkan dari terus berlaku kerana jika dah terjadi baling membaling batu dan sebagainya, baru lah nak kata tidak sepatutnya di buat berhampiran. Pikir yang buruk2 dulu sebelum buat keputusan.

    ReplyDelete

You can comment whatever you want here but UnReportedNews™® will not be responsible if in the occasion that any legal action are to be taken on the person commenting in by other parties. :)

-UnReportedNews™®

UnReportedNews™® Hot Sizzling Malaysian Counterparts List