Monday, 22 July 2013

PRK KUALA BESUT: "UNDI BN TAPI JANGAN LUPA AMBIL RM500 DARI PAS!"

-BOLEH PERCAYA KER SELEPAS PANGKAH PAS NANTI BOLEH DAPAT RM500 TUNAI? DIFAHAMKAN ITULAH TAKTIK TERKINI YANG DIGUNAKAN OLEH PERAIH-PERAIH UNDI PAS! JANGANLAH TERPEDAYA, GERENTI BAYARAN SESIAPA YANG MEMANGKAH PAS NANTI AKAN DI "KIV"KAN SEBELUM DI "BURN" ATAU DILUPAI BEGITU SAJA! BERBALOIKAN PENDUDUK KUALA BESUT MENERIMA RM500 TAPI "TERSIKSA" DIBAWAH PIMPINAN ADUN "BONEKA" NANTI SELAMA SEPENGGAL KELAK? KEKEKE!!!-

Haa..Ni Printsceen aku, aku dah pangkah dah! Mana RM500 aku? Kekeke!!!
Wakil PAS di Kampung Beris Lampu dikatakah telah menemui beberapa pengundi dari kalangan ahli UMNO setempat dengan menjanjikan bayaran sebanyak RM500 sebagai balasan mengundi PAS.

Difahamkan bayaran hanya akan diberi selepas mereka mengundi dan sebagai bukti pengundi harus mengambil gambar kertas undi yang telah dipangkah dan ditunjukkan kepada wakil PAS.

Dalam kes ini suami Ketua Puteri UMNO Kampung Beris Lampu, Rozita Ismail dikatakan telah didatangi wakil PAS dan dibayar RM500 agar mengundi PAS. (Klik sini untuk baca selanjutnya) 

PS: Janji pembangkang mana boleh pakai .. semuanya auta je! Kekeke!!!

-UnReportedNews™®

No comments:

Post a Comment

You can comment whatever you want here but UnReportedNews™® will not be responsible if in the occasion that any legal action are to be taken on the person commenting in by other parties. :)

-UnReportedNews™®

UnReportedNews™® Hot Sizzling Malaysian Counterparts List